motos Honda Terrassa

Botiga de motos a Terrassa

Benvinguts a MOTOS BARÓ, botiga de motos a Terrassa

Des de la nostra botiga a Terrassa portem més de 40 anys dedicats a la venda de motos, complements i accessoris

Vols sentir la sensació de muntar una moto ràpida, àgil i lleugera? Ets un amant de les motos i cerques una botiga especialitzada? A MOTOS BARÓ trobaràs al teu principal aliat, tan sols has d'acostar-te fins al nostre concessionari oficial de motos Honda a Terrassa i t'assessorarem personalment..

Des de la nostra botiga de motos a Terrassa portem més de 40 anys dedicats al mateix, a la venda de motocicletes, complements i accessoris. A més a més, tenim un taller de reparació, per la qual cosa el nostre servei és completament integral, ja que ens encarreguem des de la venda de la moto, fins al seu manteniment i reparació.

botiga motos a Terrassa

 

Per què confiar en MOTOS BARÓ?

Són moltes les raons que ens avalen:

  • 1.- Marques líders. Som concessionari oficial de Honda i Rieju, dues de les principals marques del sector. A més a més, treballem amb Suzuki, Yamaha, Kawasaki o Derbi, entre altres.
  • 2.- Taller de mecànica ràpida. Gairebé totes les reparacions que realitzem al nostre taller estan fetes en menys de 24 hores, per evitar les molèsties que produeix quedar-se sense el medi d'automoció habitual.
  • 3.- Bons preus. A la nostra botiga de motos a Terrassa sempre trobaràs la millor oferta disponible. Si no tenim el producte que cerques, demana-ho i ho aconseguirem.

 

Galeria d'Imatges del concessionari de MOTOS BARÓ

Instal•lacions de MOTOS BARÓ

Motos Baró

  C/ Salvador Busquets 21,
Terrasa, 08222, (Barcelona)

  93 785 43 12

Motos Baró

  C/ Mañé y Flaquer 20,
Terrasa, 08222, (Barcelona)

  93 785 43 12